Nazywam się Kaja Andrzejewska i jestem magistrem dietetyki. Swoje wykształcenie zdobyłam na Uniwersytecie Medycznym we Wrocławiu.
Aktualnie prowadzę indywidualne konsultacje online z pacjentami, swoje usługi kieruję także do firm, cateringów i lokali gastronomicznych, prowadzę szkolenia i warsztaty dietetyczne, tworzę przepisy.
Dietetyka jest moją największą pasją, którą dzielę się ze swoimi podopiecznymi.
O mnie
W 2018 r. ukończyłam studia I stopnia na kierunku Dietetyka, a dwa lata później uzyskałam tytuł magistra dietetyki na Uniwersytecie Medycznym we Wrocławiu.
Dietetyka od zawsze była moją największą pasją, już w trakcie studiów otrzymałam stypendium rektora za bardzo dobre wyniki w nauce. Kiedy praca stała się moim hobby, większość wolnego czasu również poświęcałam na rozwój zawodowy. Uczestniczyłam w najważniejszych konferencjach i szkoleniach pod okiem doświadczonych specjalistów.
W międzyczasie zostałam specjalistą SOIT przyjaznym insulinoopornym, tworzyłam karty alergenów i wartości odżywczych m.in. dla Pasibusa, Woo Thai, Manii Smaku. Jestem autorką przepisów, które znajdują się w menu Cateringu na Diecie. Aktualnie prowadzę również szkolenia ściśle związane z dietetyką oraz warsztaty kulinarne dla firm.
Moje podejście
Pomagam wyjść z błędnego koła odchudzania i raz na zawsze porzucić głodówki, trudne i restrykcyjne diety.
Moim celem jest przeprowadzenie Cię przez proces zmiany nawyków żywieniowych tak, aby była to ostatnia „dieta” w Twoim życiu.
Nauczę Cię jak jeść zdrowo, czuć się fantastycznie i osiągnąć swój cel sylwetkowy. Nie stosuję zakazów i gorąco zachęcam moich pacjentów do porzucenia schematu „od jutra zero [to, co smakuje najbardziej]”. Każdy pacjent jest wyjątkowy, a indywidualne podejście jest konieczne dla znalezienia prawdziwej przyczyny kłopotów z odżywianiem.
Umów się na wizytę
Zainteresowałam Cię? Umów się na wizytę już dzisiaj!
Wszystkie informacje o przebiegu wizyty i cenniku znajdziesz na podstronie "Oferta Indywidualna"